Az új kedvenc márkám

Biztosan könnyebb egy nőnek, ha van egy kapcsolata és van mellette egy férfi, aki legalább egy-két dologban segít neki döntést hozni, eligazodni az elektronikai kiegészítők, telefonok, laptopok világában, és még sorolhatnám, persze az érzelmi biztonság és a társas lét mellett. Én nem igazán vagyok szerencsés a szerelemben, és sajnos azt kell mondjam, hogy a kártyajátékokban sem, szóval minkét oldalt negatívval indítom, de azért reménykedem benne, hogy egyszer majd rám is rám talál a nagy ő, és hát addig is a barátaim igyekeznek nekem segíteni mindenben. Már ha hallgatok rájuk, mert abban néhányszor még van hiba.

Legutóbb például elmondták nekem többen is, hogy ne gyári töltőkábelt rendeljek a telefonomhoz, mert sokkal jobb minőségű és tartósabb a baseus, ráadásul tudom rendelni is, gyorsan, egyszerűen és jó áron, de hát én bíztam a gyári dolgokban mindig is és elég nehezen váltok, így csak nem hallgattam rájuk. Három hónappal később azonban visszatértem náluk a kérdésre, mivel nem emlékeztem sem a márka névre, sem pedig arra, hogy honnan tudom megrendelni, mert bizony ugyanúgy szétment a töltőkábelem és hihetetlen drágán lehet csak kapni a gyárit, így már én is úgy gondoltam, hogy megnézem azt a márkát amit ajánlgattak.

Fel is léptem a baseusshop.hu oldalra, és hihetetlen gyorsan és egyszerűen meg tudtam rendelni a kábelt, sőt, még egy új autós telefontartó is került a kosárba, mert a régivel nem igazán voltam megelégedve, főleg nyáron nagyon melegedett benne a telefonom, ezért rendeltem egy szellőzőrácsra szerelhető tartót. Mondanom sem kell, hogy hihetetlen masszív és tartós ez a töltőkábel, az autós tartó pedig csúcsszuper, nagyon szeretem, így biztos vagyok benne, hogy ezentúl csak baseust fogok rendelni. Talán többet kellene a barátokra hallgatnom. Meg fogom fontolni.