Az édesanyám szülinapi meglepetése

Az édesanyám az egyik legfontosabb ember az életemben. Hihetetlen sokat köszönhetek neki, legfőképpen azt, hogy olyan emberré váltam, amilyen vagyok, és hogy ezáltal igazán szeretni tudom magam és az életemet annak minden nehézségével vagy feladatával együtt. Nem könnyű egy embernek idáig eljutni a mai világban, főleg akkor, hogy ha sok kihívást vagy bukást tartogat az élete, de azt mondhatom, hogy engem tökéletesen megtanított az édesanyám arra, hogy mindig fel kell tudni kelni mindenféle kurdarc esetén és tovább kell tudni menni a siker felé, mert ez különbözteti meg a boldog életet a boldogtalantól, nem pedig az egyszerűsége, mert egyik sem különb mint a másik, mindegyik feladatokat tartogat.

Nagyon fontos nekem és mindig igyekszek olyan meglepetéseket vagy ajándékokat kitalálni számára, ami nem az értékről szól anyagi formában, hanem vagy nagyon figyelmes, vagy nagyon különleges ajándék, hogy ő is érezze, hogy tényleg különleges ember az életemben, a legnagyobb figyelem jár neki részemről, és hogy valódi örömöt szeretnék okozni.

A legutóbb például ugyanígy keresgéltem, és rátaláltam a szalaibalazs.hu oldalon egy gyönyörű vászonkép csomagra, amit tudtam, hogy nagyon szívesen elfogadna az otthonába, mert van a nappaliban egy falfelület, amire már régen keres valamilyen díszt, de eddig még nem talált semmi olyat, amit szívesen látna ott, hiszen fényképet nem szeretne kitenni a falra, annak az albumban van a helye, de festményt sem szívesen tenne ki a családi falra, mert hát az antik, régi és nem illik a lakáshoz, viszont egy szép választás ezen vászonképek közül biztos nagy örömet okozna számára – gondoltam – és meg is rendeltem egy gyönyörű Balaton vászonkép táblát, és azt kell mondjam, hogy teli találat lett. Láttam az arcán, hogy csodálkozik, hogy már megint ki tudtam találni valami olyat, amit régóta szeretett volna, de nem talált rá megoldást, és meglepetésként hat, és örülni tud neki. Persze hogy ki, hiszen mindenki életében van ilyen, csak ahhoz hogy meglássuk nagyon oda kell figyelni rá és ismerni kell a teljes életét.