A legjobb nőnapi ajándék

Amikor én összekerültem a jelenlegi párommal még fogalmam sem volt róla akkor, hogy ennyire jól meg fogjuk érteni egymást, és nemsokára már nem csak hogy sokkal összecsiszoltabban és harmonikusabban fogunk tudni működni, hanem bizony együtt is fogunk élni, és egy közös lakásba fogunk költözni, ami nekem az előtt elképzelhetetlen volt. Nem igazán volt szerencsém a férfiakkal és a szerelemmel, de hála a jó égnek azt mondhatom, hogy a türelmem és a kitartásom meghozta a gyümölcsét, mert most valóban nagyon boldog vagyok és kiegyensúlyozott életet élhetek. Persze ehhez az is szükséges, hogy hasonlóak legyünk. Nekem legalábbis ez vált be. Az ellentétek vonzzák egymást változat nagyon nem az én világom volt sajnos.

Most minden olyan dolog, ami annak idején a párkapcsolataimban hibázott azt gondolom hogy a helyén van. Én sem szeretek ajándékozni például és neki sem ez a szeretetnyelve. Előfordult ugyanis annak idején, hogy abból volt a hatalmas sértődés és persze aztán valamilyen formában az összeveszés is, hogy én nem vettem ajándékot az akkori páromnak, pontosabban nem pont olyat vagy olyan értékben mint ő gondolta volna, ebből pedig azt fordította le, hogy nem szeretem eléggé, hiszen az ajándék mértéke és értéke sem túl nagy amit adtam. Nekem ezzel egészen egyszerűen lehetetlen volt azonosulni. Nem is igazán tudtam sajnos. Szét is váltak viszonylag gyorsan az útjaink.

Most azonban ebben is teljesen egyezünk. A legutóbb például nőnap alkalmából kaptam tőle egy nagyon cuki kis ajándékot egy avon parfüm keretében, hiszen tudja jól, hogy szeretem a finom és nőies illatokat, azonban nem szeretek egy illathoz ragaszkodni. Én imádok új és új parfüm kollekciókat kipróbálni. Figyelmes, apró, nagyon kedves ajándék volt ez részéről, olyan, amilyeneket én is adni szoktam. Ezzel pedig hihetetlen örömet okoz nekem. Mint ahogyan az egész kapcsolatunkkal.