Maximális profizmus

Én nem szoktam ajánlásokat tenni, mert sokszor megütöttem már a bokámat. Kellemetlennél kellemetlenebb szituációk tudnak kikerekedni abból, hogy ha valakit ajánlunk, legyen az cég vagy szolgáltatás, esetleg ismerősünk munkaerőként. Az egyik barátnőmnél például úgy jártam, hogy beajánlottam egy munkára, amit meg is kapott, de annyira nem jött ki a főnökkel, hogy aztán mindkettő személytől hallgattam a konfliktus saját verzióját. Itt, ebben az esetben fogadtam meg – persze indulatból – hogy többé én nem teszek ajánlást. Nem ajánlok senkinek és nem ajánlok senkit.

Most mégis kivételt teszek, két szempontból is. Az egyik miszerint a https://iszereles.hu/ csapat tényleg egy kivételes kis közösség, akikhez jó betérni, még akkor is, ha általában a betérés okaként valamilyen nagyobb kár ért bennünket – betört kijelző – a másik pedig, hogy bátran és jó szívvel, maximális bizalommal tudom őket ajánlani, mert tudom, hogy számtalan ember járt már pórul amiatt, mert nem jó helyre, nem szakértőkhöz vagy nem tökéletes anyagokat és alkatrészeket használó brigádhoz vitte a balesetes telefonját – betört kijelzőjét, nem működő főgombját és egyebek.

Az egyik barátnőmnek például egy hétig volt szervízben kijelzőcserével a telefonja, mire hívták hogy mehet érte, de az új kijelző nem működött. Közben pedig meg is karcolták a telefonját. Ez az iszereles csapatával nem fordulhat elő. A barátnőm telefonját is megcsinálták huszonnégy óra alatt, és még a karcon is tudtak halványítani – fogalmam sincs hogy csinálták. Csak őket ajánlom tehát, hogy ha biztonságban szeretnéd tudni a telefonodat, az adataidat, és gyors, precíz, szakmai segítségre vágysz, maximális profizmussal! Biztosan nem fogsz bennük csalódni! Jó csapat, maximális tudással, jó hangulattal!